Γραμμή Παραγωγής

 

η επιχείρησή μας έλαβε το CE και το ISO9001: πιστοποιητικό του 2008, υψηλός μας - οι ποιοτικές μηχανές πωλούνται ευρέως στον κόσμο, που καλύπτει πάνω από 20 χώρες και περιοχές. Από την καθιέρωση το 2002, η επιχείρηση έχει προσπαθήσει στην έρευνα και τις αναπτυγμένες ικανοποιημένες ακριβείς και μικρές μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων από 50T σε 3000T, βάρος εγχύσεων από 50 γραμμάρια σε 30000 γραμμάρια για τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με τη προηγμένη τεχνολογία, υψηλός-αποδοτική κατασκευή και τέλεια ποιοτική εγγύηση, συμπεριλαμβανομένης της σταθερής αντλίας, VDP και της σερβο μηχανής eries.

Υπάρχουν επαγγελματικοί τεχνικοί μηχανικοί και η προηγμένη Ομάδα Διοίκησης στην επιχείρησή μας, ένα ισχυρό σύστημα από την Ε&Α, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία μεταπώλησης πρώτης θέσης έχει διαμορφώσει ήδη. Οι μόνος-σχεδιασμένες μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων Hg ακριβείς και μικρές χαρακτηρίζονται με τη γρήγορη ταχύτητα, την ενέργεια - αποταμίευση, την αξιοπιστία, τη νέα δομή και έναν υψηλό βαθμό της αυτοματοποίησης. Οι μηχανές μας ισχύουν αρκετά για την έγχυση και τη σχηματοποίηση των ανταλλακτικών που απαιτούν τη υψηλή ακρίβεια. Δεδομένου ότι τα προϊόντα προώθησαν στην αγορά, διαδίδεται γρήγορα μεταξύ των πελατών.

Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

Εργαστήριο παραγωγής

Με την εφαρμογή του προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής, άριστο επαγγελματικό προσωπικό,

πλήρες σύστημα κατάρτισης και καλή εταιρική ατμόσφαιρα,

σας εφοδιάζουμε με τα πρώτης τάξεως προϊόντα, μηά ατέλεια είναι ο στόχος μας και ικανοποιώντας είστε η υποχρέωσή μας.

Περιοχή συνελεύσεων

 

Περιοχή εξοπλισμού επεξεργασίας

Η άριστη ποιότητα πρέπει να έχει την καλή τεχνολογία και τον καλό εξοπλισμό επεξεργασίας για να το εξασφαλίσει, έτσι ώστε Taihong ξοδεύει βαριά

στην εισαγωγή όμοιος-η μεγάλη CNC μηχανή τρυπήματος και άλεσης, μεγάλης κλίμακας οριζόντιες μηχανές άλεσης ατσάλινων σκελετών,

επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα, τέμνουσα μηχανή λέιζερ μετάλλων φύλλων και άλλος εξοπλισμός για να εξασφαλίσει την αποδοτικότητα και την ακρίβεια της παραγωγής.

 

Εξοπλισμός δοκιμής

Η ομάδα επιθεώρησης SAILAI είναι ανώτεροι άνθρωποι στη βιομηχανία, έχει έναν πλούτο της πείρας και της εμπειρίας,

προκειμένου το τέλειο προϊόν, είναι η εισαγωγή του όμοιος-οδηγώντας διαστατικού εξεταστικού κέντρου 3.