Αρχική Σελίδα

Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd.

Αναθεωρήσεις πελατών
Η ποιότητα μηχανών είναι υψηλή, έχω τη μικρή μηχανή μεγέθους δύο

—— Farrukh Jawaid

Είμαι Online Chat Now

Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6
Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd. Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd.
συνεργείο συνεργείο μηχανή 服务国家

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μάρκες : Taihong
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500
Ετήσιες πωλήσεις : >10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 30% - 40%

11Taihong τα μηχανήματα είναι επαγγελματικός κατασκευαστής της μηχανής σχηματοποίησης εγχύσεων με την ολοκλήρωση της Ε&Α, η παραγωγή και sales.it βρίσκονται σε Ningbo που είναι όμορφη παράκτια πόλη.

η επιχείρησή μας έλαβε το CE και το ISO9001: πιστοποιητικό του 2008, υψηλός μας - οι ποιοτικές μηχανές πωλούνται ευρέως στον κόσμο, που καλύπτει πάνω από 20 χώρες και περιοχές. Από την καθιέρωση το 2002, η επιχείρηση έχει προσπαθήσει στην έρευνα και τις αναπτυγμένες ικανοποιημένες ακριβείς και μικρές μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων από 50T σε 3000T, βάρος εγχύσεων από 50 γραμμάρια σε 30000 γραμμάρια για τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με τη προηγμένη τεχνολογία, υψηλός-αποδοτική κατασκευή και τέλεια ποιοτική εγγύηση, συμπεριλαμβανομένης της σταθερής αντλίας, VDP και της σερβο μηχανής eries.

Υπάρχουν επαγγελματικοί τεχνικοί μηχανικοί και η προηγμένη Ομάδα Διοίκησης στην επιχείρησή μας, ένα ισχυρό σύστημα από την Ε&Α, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία μεταπώλησης πρώτης θέσης έχει διαμορφώσει ήδη. Οι μόνος-σχεδιασμένες μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων Hg ακριβείς και μικρές χαρακτηρίζονται με τη γρήγορη ταχύτητα, την ενέργεια - αποταμίευση, την αξιοπιστία, τη νέα δομή και έναν υψηλό βαθμό της αυτοματοποίησης. Οι μηχανές μας ισχύουν αρκετά για την έγχυση και τη σχηματοποίηση των ανταλλακτικών που απαιτούν τη υψηλή ακρίβεια. Δεδομένου ότι τα προϊόντα προώθησαν στην αγορά, διαδίδεται γρήγορα μεταξύ των πελατών.


Με βάση τις προοδευτικές σκέψεις και τα πνεύματα πρόκλησης, στόχοι μηχανημάτων Taihong σε καλύτερο κατασκευαστές μηχανών σχηματοποίησης εγχύσεων υψηλής ταχύτητας στην Κίνα. Όλο το προσωπικό μας καταβάλλει προσπάθειες στην έρευνα και αναπτύσσει πιό πρόσφατα το ύφος, τις κατάλληλες και ικανοποιημένες μηχανές στους πελάτες, με τις άριστες, επαγγελματικές και περιεκτικές υπηρεσίες

Θα επιθυμούσαμε να εκμεταλλευθούμε αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε όλοι για τις υποστηρίξεις και τις βοήθειες που παρεχόμενος από σας. Μηχανήματα Taihong θα κρεμάσουμε μαζί και θα γράψουμε το λαμπρότερο αύριο!

Χαιρετίστε την έρευνά σας οποτεδήποτε, απάντηση η ερώτησή σας μέσα σε 24 ώρες, να ελπίσουμε θα απολαύσετε μια συμπαθητική αγορά από μας.

1

 

 

 

 

 

 

 
Στοιχεία επικοινωνίας
Ningbo Haijiang Machinery Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.

Τηλ.:: 86-574-88128282

Φαξ: 86--56877329

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)